Nieuw: Kaartjes!
6 oktober 2018

Nieuw: Tweeling shirts

Vanaf nu zijn deze leuke shirtjes met een opdruk speciaal gericht op tweelingen te bestellen! Mijn man is van een tweeling en ook zij werden vroeger heel vaak door elkaar gehaald. Paul en zijn tweelingbroer Luc zaten vanaf groep 4 bij mij in de klas en kwamen regelmatig bij ons aan de deur om mijn broer te komen halen om te voetballen. Het duurde bijna 10 jaar voor mijn moeder ze eindelijk uit elkaar kon houden! Inmiddels zijn we jáááren verder en weet ze het wel. Anyway… Nieuw op Pretty Prints zijn deze shirtjes met beide namen van de tweeling waarbij de juist naam aangevinkt is. Handig voor de meester of juf op school, op familie feestjes of gewoon voor iedere dag omdat het zo’n leuk shirtje is! De shirtjes zijn verkrijgbaar in twee kleuren; white/peach en white/denim in peuter, kleuter & kids maten.

Nu shoppen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vanwege het Corona Virus is een groot deel van mijn leveranciers gesloten, hierdoor kan ik een deel van de producten niet maken. In plaats van alleen die producten te deactiveren heb ik besloten de webshop tijdelijk te sluiten. U kunt op dit moment dus GEEN bestellingen plaatsen.