Nieuw: Tweeling shirts
16 september 2018

Nieuw: Kaartjes!

Het staat hier als nieuw… maar eigenlijk zijn kaartjes waar het voor mij allemaal mee begon! Ik ontwerp al sinds 2011 kaartjes als geboortekaartjes, trouwkaartjes, communiekaartjes, kerstkaartjes en wenskaarten. Tot nu toe verkocht ik die vooral via Kaartje2go. Een website waar je als bezoeker een ontwerp kunt kiezen en zelf de tekst kunt aanpassen en afbeeldingen kunt toevoegen om zo je eigen kaartje te ‘ontwerpen’.

Zelf ben ik er van overtuigd dat er nog steeds heel veel mensen zijn die helemaal niet zitten te wachten op het zelf aanpassen van een ontwerp. Waarom dat niet over laten aan een designer? Je wilt uiteindelijk het allermooiste kaartje voor jouw bijzondere moment! Ook kunnen dingen zoals papierkeuze een groot verschil bij het resultaat maken. Wat heb je voor eindresultaat voor ogen? Daar help ik jullie graag bij!

Ik denk dat ik zo’n 100 ontwerpen op de plank heb liggen waarvan ik de oudere ook nog eens eerst wil opfrissen! Ze zullen dus niet allemaal van vandaag op morgen op de website staan maar met en met zul je ze vanzelf zien verschijnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vanwege het Corona Virus is een groot deel van mijn leveranciers gesloten, hierdoor kan ik een deel van de producten niet maken. In plaats van alleen die producten te deactiveren heb ik besloten de webshop tijdelijk te sluiten. U kunt op dit moment dus GEEN bestellingen plaatsen.