SUBCATEGORIEËN

Bekijk hieronder onze collectie kaartjes

WERKWIJZE KAARTJES

Kaartjes bestellen bij Prettyprints.nl, hoe werkt dat?

ballon1

Maak een keuze

Kies je favoriete kaartje uit onze collectie en bedenk goed wat jij wil dat er op je kaartje moet komen te staan, maak er eventueel een schets van. Ieder kaartje kan geheel naar jouw wensen aangepast worden!
ballon2

Plaats je bestelling

Plaats je bestelling via onze webshop en betaal direct online. Wij kiezen voor betaling vooraf omdat we willen dat iedereen die een bestelling plaatst ook serieus interesse heeft in het bestellen van kaartjes. Ben je niet tevreden met je digitale proefdruk dan mag je je bestelling altijd annuleren en ontvang je je betaling 100% terug
ballon3

Digitale Proefdruk

Wij gaan voor je aan de slag en maken een digitale proefdruk aan de hand van de door jouw ingestuurde gegevens. Is er iets dat je nog graag anders zou zien? Dan passen we dat voor je aan tot je helemaal blij bent met het ontwerp.
ballon4

Papieren Proefdruk (*optioneel)

Tijd voor een papieren proefdruk! Misschien twijfel je toch nog een beetje over de papierkeuze of vind je het gewoon leuk om je kaartje voor het zover is echt te kunnen zien en voelen. Kies je uiteindelijk voor een duurdere of goedkopere papiersoort, dan verrekenen we dat. Geen enkel probleem! De prijs van een papieren proefdruk is €4,50 per stuk (inclusief verzendkosten). Bij bestellingen van € 100,- of meer is 1 papieren drukproef inbegrepen. Bij bestellingen boven de € 150,- zijn dat er twee.
ballon5

Klaar om te drukken

Na je akkoord sturen we het ontwerp naar de drukker en worden de kaartjes binnen 3 werkdagen bij je thuisbezorgd.

INFORMATIE

Kaartjes bestellen bij Prettyprints.nl, hoe werkt dat?

Enveloppen
Enveloppen kun je direct mee bestellen bij het plaatsen van je bestelling. Witte enveloppen kosten € 0.25 cent per stuk, gekleurde enveloppen € 0.30 cent per stuk en zilveren/gouden € 0.40 cent per stuk.

Ontwerp op maat
Heb je bijzondere wensen en wil je een geheel uniek kaartje op maat laten ontwerpen? Neem dan contact op via het contactformulier, stuur een mail naar info@prettyprints.nl of bel naar tel. 06-18021210. Dan kunnen we samen bekijken wat de mogelijkheden zijn!

PAPIERSOORTEN

Waarom Prettyprints.nl?

| Gratis verzending > 50 euro
| Veilig betalen met Ideal
| Ontwerpen op maat
| Eén aanspreekpunt
| Persoonlijke benadering

Meet the maker

 

Hi! Mijn naam is Mirna, ik ben grafisch vormgever & webdesigner. Eén van mijn passies op het creatieve vlak is illustreren en het zelf produceren van unieke producten. Deze producten & een selectie zorgvuldig uitgezochte baby & kinder producten vind je hier op Prettyprints.nl!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief & ontvang direct een leuke kortingscode voor €10 euro korting op bestellingen boven de €40 euro!

Vanwege het Corona Virus is een groot deel van mijn leveranciers gesloten, hierdoor kan ik een deel van de producten niet maken. In plaats van alleen die producten te deactiveren heb ik besloten de webshop tijdelijk te sluiten. U kunt op dit moment dus GEEN bestellingen plaatsen.