Gedenksieraden

Wanneer je iemand verloren hebt waar je van houdt wil je het liefst iets hebben waarmee je ze toch altijd dichtbij je hebt. Om een speciaal iemand te gedenken hebben wij onze foto armbanden. Deze gedenksieraden bestaan uit een leren armband met sliders. De sliders kunnen bedrukt worden met tekst, foto’s en illustraties. Je kunt je armband geheel zelf samenstellen uit de beschikbare materialen. Het ontwerp kun je zelf opmaken in onze handige online design tool.

Gratis verzending vanaf €50 euro

Veilig betalen met Ideal

Afhalen in Geleen

Levertijd, bezorging & afhalen

Al onze producten heb je binnen enkele dagen in huis. Naast verzending kun je er ook voor kiezen je bestelling bij ons in Geleen af te halen. Afhalen gebeurt altijd op afspraak. Bel 06-18021210 of stuur een mail naar info@prettyprints.nl

Ontwerp op maat

Wil je een ontwerp aan laten passen, een ontwerp op maat laten maken of zoek je iemand die je bedrijfskleding of kleding voor je vereniging kan bedrukken? Neem dan gerust contact met ons op. Dan kunnen we samen de mogelijkheden bespreken.

Vanwege het Corona Virus is een groot deel van mijn leveranciers gesloten, hierdoor kan ik een deel van de producten niet maken. In plaats van alleen die producten te deactiveren heb ik besloten de webshop tijdelijk te sluiten. U kunt op dit moment dus GEEN bestellingen plaatsen.