Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

1Informatie over betalen

Ideal

Op Prettyprints.nl kun je betalen met Ideal. Veilig en snel. Bij deze betaalwijze betaal je via de veilige Ideal betaalomgeving van je eigen bank.

Overmaken

Je bestelling kun je ook betalen door het bedrag handmatig (via internetbankieren) over te maken naar onze bankrekening.

2Verzenden

Bij je bestelling kun je zelf kiezen welke verzendmethode voor jou het fijnst of goedkoopst is. Je kunt, afhankelijk van wat je bestelt, kiezen voor brievenbuspost, brievenbuspakketje of pakketpost. Al onze post wordt verzonden via PostNL.

Bij bestellingen vanaf 50 euro is verzenden gratis!

Woon je in Zuid-Limburg? Dan kun je er ook voor kiezen je bestelling af te komen halen bij ons in Geleen.

3Retourneren

Retourneren mag binnen 14 dagen mits het product onbeschadigd is. De klant is hierbij zelf verantwoordelijk voor de kosten van het terugsturen. Na ontvangst van het artikel wordt het aankoopbedrag (incl. eventuele verzendkosten) terug op uw rekening gestort.

Een uitzondering op het retourrecht is van toepassing op gepersonaliseerde artikelen die speciaal voor u gemaakt worden, deze kunnen niet geruild worden.

4Levertijd & productietijd
Gemiddeld hebben onze producten hebben een levertijd van 3-7 werkdagen. Deze tijd is afhankelijk van verschillende dingen, bijvoorbeeld of wij het te bedrukken product op voorraad hebben of dat dit eerst besteld moet worden. Ook de personalisatie of het aanpassen van een ontwerp kost tijd. Mocht de levertijd dus onverhoopt langer zijn dan 5 werkdagen dan zullen wij altijd even contact met u opnemen.

Wanneer u een product voor een bepaalde datum graag in huis wilt hebben is het verstandig van te voren even per email contact met ons op te nemen.

5Werkwijze gepersonaliseerde producten
Kiest u voor een ontwerp op maat of een gepersonaliseerd product. Dan ontvangt u altijd een digitale proefdruk van ons voor we uw product werkelijk gaan maken. Bent u ergens nog niet tevreden over dan passen we het aan.
6Ophalen in Geleen
Woont u in de regio Zuid-Limburg? Dan is het ook mogelijk uw bestelling gratis bij ons in Geleen af te halen.
7Bedrukking
Prettyprints.nl bedrukt producten met heat transfer vinyl en zelfklevend vinyl.
8Wholesale

Onze producten in uw winkel/webshop aanbieden? Dat kan! Graag bespreken we met u de mogelijkheden. Neem contact met ons op via een van de volgende mogelijkheden.

Telefoon: +31 (0)6 18021210
Email: info@prettyprints.nl
Contactformulier: prettyprints.nl/contact

9Promo & giveaways

Wil je onze producten promoten of reviewen via je website, blog of social media. Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

Telefoon: +31 (0)6 18021210
Email: info@prettyprints.nl
Contactformulier: prettyprints.nl/contact

10Maattabel

Leeftijd - Lengte kind

Baby

3-6 maanden - 60/66 cm
6-12 maanden - 66/76 cm
12-18 maanden - 76/86 cm
18-24 maanden - 86/93 cm

Kids

2-3 jaar - 92/98 cm
4-5 jaar - 104/110 cm
6-7 jaar - 116/122 cm
8-9 jaar - 128/134 cm
10-12 jaar - 140/152 cm
12+ jaar - 158/164cm

Vanwege het Corona Virus is een groot deel van mijn leveranciers gesloten, hierdoor kan ik een deel van de producten niet maken. In plaats van alleen die producten te deactiveren heb ik besloten de webshop tijdelijk te sluiten. U kunt op dit moment dus GEEN bestellingen plaatsen.